Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tavanul unei pieţe de flori s-a prăbuşit! Comercianţii au trăit clipe de frică

ro

09 May, 2016 23:58 1212 Marime text
Astăzi, un tavan s-a prăbușit în piața de flori din cadrul Halelor Centrale din Ploieşti. La locul indicat s-au deplasat două autospeciale, o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță de la Serviciul Județean Prahova.

Comercianții au trecut prin momente reale de panică, deoarece tavanul s-a desprins de pe o suprafață de 50 de mp. Din fericire, nu s-a înregistrat nicio victimă.
 
Directorul SC Hale și Piețe, Emanuel Ilie, a declarat, pentru observatorulph.ro, că există două ipoteze care ar fi putut duce la producerea acestui incident. „Presupun că, nu sunt sigur, ar putea exista infiltrații de la ploi. Este vorba despre un tavan fals, de rigips, iar pe tavan era vată minerală, pentru izolarea pe timp de iarnă. Probabil de la ploi s-a îngreunat și tavanul de rigips a cedat. Mai există o altă variantă. Tavanul a picat în zona unde erau agățate coroane de flori. Probabil, din cauza greutății, tavanul a cedat. O comisie analizează toate variantele. Cei de la ISU Prahova ne-au ajutat să degajăm totul. Nimeni nu a fost rănit. Am decis să le dăm comercianților o nouă locație, pentru 2-3 zile cât vor dura lucrările, în parcarea din fața pieței”, a spus acesta. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii