Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tătăroaică din Constanța, la Chefi la cuțite. Iată ce a preparat

ro

07 Mar, 2016 22:01 10696 Marime text
 
Bucătari profesionişti şi amatori se întrec, din această seară, într-un nou show culinar la Antena 1. Din juriu fac parte Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Noutatea show-ului constă în faptul că preparatele vor fi degustate fără ca bucătarul să fie în faţa juriului.  
  
În prima ediţie printre concurenţii care se vor confrunta se numără un bucătar de origine chineză,  unul italian, un român care gătește de 15 ani în Germania, dar şi o simpatică gospodină de la... malul mării.
 
Este vorba despre Enise Ali, care i-a cucerit pe bucătari cu preparatul ei, şi anume vinete umplute. A fost un moment cu adevărat unic, căci bucătarul Cătălin Scărlătescu și-a adus aminte că demult a iubit o tătăroaică.
 
Chef Sorin Bontea s-a distrat de minune încercând să savureze din plin preparatul, în timp ce turna ayran peste vinete: „Cum să torn, așa? Sau așa?!”. „Aşa, bravo! Aşa, da, e foarte bine”, spunea Enise Ali.
 
Lui Scărlătescu, care a copilărit în Techirghiol şi  a crescut în casele turceşti, după cum a spus în emisiune, i-a plăcut foarte mult preparatul prezentat.



Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii