Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tatal copilului Mi-au cerut bani ca sa il trateze

ro

30 May, 2010 18:48 1202 Marime text

Părinţii copilului care a murit după ce s-a dus la spital cu o fractură deschisă a braţului susţin că medicii de la Spitalul de Urgenţe din Slatina sunt obişnuiţi să primească bani de la pacienţi.

Tatăl copilului care a murit după ce a fost internat cu o fractură deschisă la braţul stâng susţine că principalii vinovaţi pentru decesul micuţului sunt medicii Spitalului de Urgenţă din Slatina. "Este vina domnului doctor că nu s-a îngrijit de copil", a spus bărbatul. În plus, el suţine că micuţul nu a primit îngrijirile de care avea nevoie pentru că nu au avut suficienţi bani să-i dea doctorului.

"Doctorii mi-au cerut bani când am dus copilul în spital. Mi-au cerut bani ca să ne bage în seamă. Eu trăiesc din ajutor special. I-am dat 200.000", s-a plâns tatăl copilului.

Informaţia a fost confirmată şi de mama micuţului, care a stat internată cu el în spital. Ea susţine că a mai vorbit şi cu alţi părinţi de acolo şi a aflat că au dat chiar şi câte 300 de lei pentru o operaţie de apendicită. "Nu am fost absolut deloc trataţi în spital. Îmi spunea copilul "mami mă doare mâna" iar când le transmiteam doctorilor ei imi spuneau să îi dau câte un supozitor", povesteşte mama micuţului.

Ambii părinţi s-au declarat nemulţumiţi de faptul că au fost nevoiţi să cumpere chiar ei medicamentele micuţului. "Ne-a pus să cumpărăm glucoză. Copilul mi l-a ţinut pe glucoză, supozitoare şi algocalmin", a spus Constantin Grigore.

Sursa: cotidianul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii