Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tatăl copilului decedat în tragicul accident de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța, internat în stare foarte gravă în spital

ro

22 Feb, 2018 09:18 5104 Marime text
Trei persoane au ajuns aseară la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța în urma accidentului grav ce a avut loc pe Șoseaua Mangaleii din Constanța. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al unității sanitare, Crina Kibedi, atât bărbatul, cât și femeia de 40 de ani sunt în stare gravă, intubați și ventilați mecanic. Pacienții sunt internați sub supraveghere de specialitate în Secția de Terapie Intensivă. 

La unitatea sanitară a ajuns și o tânără, pasageră în mașina implicată în accident, starea ei fiind stabilă. 

Reamintim că în accident un copil de aproximativ trei ani a murit. Acesta era în brațele tatălui său, iar în urma impactului a fost smuls din brațe și aruncat în mașina care i-a lovit. 

Citește și: 

UPDATE. Imagini de la eveniment. Accident rutier grav pe Șoseaua Mangaliei, în Constanța. O familie a fost spulberată de o mașină. Copil de trei ani decedat (galerie foto+video)

Imagini șocante. Accidentul de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța surprins de o cameră de supraveghere (video)

Imagini cu șoferul cercetat în accidentul mortal de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța. Ce s-a stabilit după analizele toxicologice efectuate conducătorului auto (galerie foto-video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii