Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tarifele pentru o noapte de sex cu o vedetă autohtonă

ro

16 Sep, 2011 14:11 2593 Marime text
euro.jpgRamona Gabor, plătită cu 4.000 de euro

Acesta pare să fie tariful pe care l-a primit sora Monicăi Columbeanu pentru serviciile sexuale pe care i le-a oferit bulgarului Alexandrov, aspect făcut public de prietena ei Cristina Pană, în direct la emisiunea Cancan TV. Se pare că Ramona Gabor nu este la prima experienţă de acest fel. Conform revistei Spy, citată de Dan Capatos în emisiunea "Un show păcătos", ea a fost contactată, la un moment dat, de omul de afaceri Ioan Niculae, care i-ar fi oferit, pentru o partidă de sex, 10.000 de euro, potrivit eva.ro.

Daniela Crudu, 10.000 de euro de la Leo de la Strehaia
Celebru este scandalul care a transfert-o pe Daniela Crudu de la matinal, la show-ul prezentat de Dan Capatos. Sub atenta supraveghere şi îndrumare a Biancăi Drăguşanu, Cruduţa şi-a negociat un "contract sexual" gras cu cel care este considerat Prinţul Ţiganilor. Ea i-a cerut bărbatului 10.000 de euro, în schimbul serviciilor sexuale. "Daniela se văita mereu că nu are bani şi nu are maşină şi i-am zis că o să-i iau eu una. Un Mercedes. Şi am lăsat la ea 10.000 de euro, urmând să vin a doua zi cu restul de bani să luăm maşina", a declarat Leo de la Strehaia, în direct la Acces Direct.

Monica Gabor, 150 de lei
Acesta esta tariful pe care îl practica fosta doamnă Columbeanu, pe vremea când încă stătea la Bacău. Această dezvăluire a fost făcută de Crina, o fostă colegă de-a ei de meserie, citată de Libertatea. "Monica Columbeanu a lucrat cu mine ca escortă. Era 150 de lei cu finalizare. Sex oral şi normal. Sau 200 ora. Clientul putea da mai mult, dacă voia sado-maso sau fetişuri, dar Mona nu se băga la aşa ceva. De obicei, lua 150, din care 80 rămâneau pe caiet, iar restul îi reveneau ei", a povestit Crina. Sursa: Realitatea 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii