Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tarifele pentru eliberarea paşapoartelor simple şi electronice sunt de astăzi mai mici

ro

01 Jan, 2017 19:00 2121 Marime text
Tarifele pentru eliberarea paşapoartelor simple şi electronice au scăzut începând de astăzi, datorită scăderii cotei TVA prevăzută în Codul Fiscal de la 20 la 19%, potrivit informaţiilor afişate pe site-ul Prefecturii Constanţa (Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor).


Potrivit sursei citate, începând cu 1 ianuarie, contravaloarea unui paşaport simplu temporar va fi de 218 lei, un paşaport simplu electronic, cu valabilitate de 5 ani, eliberat persoanelor cu vârste de peste 12 ani va fi 280 lei, iar un paşaport simplu electronic, cu valabilitate de 3 ani, eliberat minorilor sub 12 ani va fi 256 lei. 

Totodată, sursa citată precizează că la punctul de lucru în cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Mangalia (Evidenţa Populaţiei). se primesc cereri şi se eliberează numai paşapoarte simple electronice, nu şi paşapoarte simple temporare. Pentru paşapoarte simple temporare, solicitanţii se vor prezenta la sediul SPCEEPS Constanţa.
Programul de lucru al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor este de luni până vineri de la 8.30 la 16.30, respectiv 18.30 în ziua de marţi.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii