Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tăriceanu nu va fi prezent la parada militară de 1 decembrie. Ce a declarat despre Klaus Iohannis

ro

20 Nov, 2017 20:45 1659 Marime text
Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a declarat, luni, că din informaţiile pe care le are Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu vor fi invitaţi la parada de Ziua Naţională, spre deosebire de anul trecut când Preşedinţia nu a transmis invitaţii către aceştia pe motiv că au probleme penale, relatează România TV.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat astăzi că nu va onora invitaţia privind participarea la parada de Ziua Naţională a României, susţinând că nu are motive să stea alături de cel pe care îl cataloghează "patronul statului paralel".

"Având în vedere declaraţiile făcute de preşedinte, acel domn care funcţionează la Cotroceni, care mă vizează direct, nu am de ce să merg să stau alături de domnia sa. Aş cauţiona postura în care se află de patron al statului paralel, pe care că nu îl vede ori nu îl cunoaşte. Sunt două variante: ori nu îşi dă seama şi e grav, ori nu recunoaşte şi e foarte grav. Ce se întâmplă cu statul paralel este încălcarea în picioare a ordinii constituţionale", a spus Călin Popescu Tăriceanu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii