Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târgul „Bogăţiile toamnei” se deschide astăzi în parcul Primăriei Murfatlar

ro

26 Oct, 2012 14:41 1658 Marime text
Vineri, 26 oct ombrie 2012, orele 13.00, în parcul Primăriei Murfatlar, se va desfășura Târgul ”Bogăția Toamnei”, activitate care face parte din Proiectul ”Și NOI suntem viitorul!” realizat de Şcoala gimnazială “Adrian V. Rădulescu” Murfatlar, integrat în Proiectul ”Parteneriat pentru educație! Granturi pentru școli aflate în dificultate!” oferit de Fundația Centrul Educația 2000+ și finanțat de Fundația Soros România, prin  programul Fondul de Urgență.
Astfel, cu mic, cu mare, elevi, părinți, bunici, cadre didactice, vom expune produsele realizate de elevi în cadrul Atelierului de creație și în cadrul activităților desfășurate la clasă. La eveniment sunt invitați reprezentanți ai comunității locale, ai autorității locale și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Constanța.
Proiectul a fost lansat în luna martie 2012. A fost înființat un Club de voluntariat și un Atelier de creație. Lunar au avut loc activități în cadrul Clubului de lectură, dar și în cadrul Clubului de dezbatere Rolul meu în comunitate.
În cadrul proiectului a fost înființat ansamblul folcloric mixt ”Junii Murfatlarului” care a participat la Zilele Murfatlarului în luna septembrie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii