Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul târg al locurilor de muncă la Eforie, un succes

ro

27 Apr, 2012 18:24 1793 Marime text

in_primele_2_ore_.jpgIon Ovidiu Brăiloiu: „Am organizat primul targ al locurilor de muncă din Eforie. Obiectivul nostru este să găsim locuri de muncă stabile pentru cetăţenii din oraşul nostru“.

Primăria Eforie organizează în zilele de 27 şi 28 aprilie „Târgul locurilor de muncă", un eveniment dedicat exclusiv cetăţenilor din oraşul Eforie, care a reunit peste 40 de angajatori cu o ofertă consistentă, de peste 500 de locuri de muncă. Evenimentul este organizat în Eforie Nord, la Hotel Club Dunărea, şi a beneficiat de sprijinul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa.

ion_ovidiu_brailoiu_-_targul_loc.jpgÎn deschiderea evenimentului, primarul oraşului Eforie, Ion Ovidiu Brăiloiu a precizat că „Trâgul locurilor de muncă pe care îl organizăm în aceste zile este primul astfel de eveniment din Eforie, dedicat exclusiv cetăţenilor din oraşul nostru. Până în prezent au fost organizate târguri în Constanţa sau la nivel naţional, dar niciodată în Eforie. De aceea, obiectivul nostru a fost să îi aducem la aceeaşi masă pe angajatori şi pe cei care caută un loc de muncă. Suntem la început de sezon, iar orice sprijin pentru cetăţenii din Eforie este bine venit. Dacă reuşim ca agenţii economici din zonă să angajeze personal din oraşul nostru, şi nu din alte judeţe, deja am realizat un lucru foarte important".

primarul_ion_ovidiu_brailoiu_-.jpgPrimarul Ion Ovidiu Brăiloiu a menţionat că, alături de târgul locurilor de muncă, Primăria s-a implicat într-o serie de proiecte pentru pregătirea profesională a şomerilor, dar şi pentru atragerea de investitori în oraş, obiectivul fiind de a oferi cetăţenilor din Eforie locuri de muncă stabile, pentru toată perioada anului, nu numai pentru perioada sezonului estival. „Avem un proiect finanţat din fonduri europene, prin care vom face cursuri de formare şi reconversie profesională pentru 112 şomeri din Eforie. De asemenea, suntem în proces avansat de autorizare a oraşului Eforie ca staţiune balneară. Asta înseamnă mai multe locuri de muncă şi mai multe surse de venit pentru oamenii din oraşul nostru", a declarat primarul Ion Ovidiu Brăiloiu.

primul_targ_al_locurilor_de_munca_.jpg Emilia Murineanu, directorul AJOFM Constanţa, a precizat că „târgul locurilor de muncă din Eforie a adunat ofertele a peste 40 de angatajori cu peste 500 de locuri de muncă. Ne bucurăm că Primăria Eforie a avut o astfel de iniţiativă, mai ales că în acelaşi timp se derulează şi Bursa locurilor de muncă din Constanţa".

În primele două ore de la deschiderea evenimentului s-au înregistrat aproximativ 200 de vizitatori care au depus CV-uri şi au participat la interviuri de angajare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii