Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânărul din Lumina îşi priveşte familia din cer. „Iubitul meu frate, de ce te-a luat Dumnezeu în acest moment?”

ro

17 Mar, 2017 17:24 30204 Marime text
Pe raza localității Lumina, din județul Constanța, noaptea trecută, un tânăr şi-a găsit sfârşitul.
 
M.D.-A., în vârstă de 22 de ani, din localitatea Lumina, a condus un autoturism, pe strada Mare din localitate, unde a surprins si accidentat un tânăr, de 18 ani, din Lumina, care se deplasa pe carosabil. Din păcate, în urma accidentului a rezultat decesul pietonului.   
 
Familiei şi prietenilor nu le vine să creadă. În mediul online au fost postate mesaje pline de durere.
 
Tatăl băiatului a spus că „a sfârşit într-un mod greu de imaginat”.
 

„În această noapte, scumpul meu băiat a lăsat un gol imens în sufletul şi inima mea, părăsindu-mă într-un mod tragic! El era cel care mi-aş fi dorit să mă sprijine atunci când îmi va fi mai greu însă...moartea cea nemiloasă l-a răpit de lângă mine! A sfârşit într-un mod greu de imaginat, iar cei ce i-au provocat acest sfârşit va trebui să plătească! Te pupă tata, scumpul meu fiu! Vei rămâne în inima şi sufletul meu veşnic! Dumnezeu să aibă grijă de tine! Te iubesc!”, a scris tatăl băiatului.

 
Sora adolescentului a postat la rândul ei un mesaj sfâşietor.
 

„Nu pot să cred, iubitul meu frate! Viaţa mea, inima mea şi tot ce aveam mai scump pe lume.. de ce te-a luat Dumnezeuu în acest moment? Te vreau înapoi şi să nu mai pleci niciodată de lângă mine! Tot ce vreau să ştii acolo sus este că te iubesc mai mult decât orice şi tu ştii asta foarte bine! Nu o să te uit niciodată! Casa deja este pustie fără tine! Te iubesc enorm de mult!”, este mesajul tinerei.

 
Şi alte persoane au dorit să-şi exprime regretul pe Facebook.
 

„Sincere condoleanţe familiei îndurerate pentru pierderea incomensurabilă pe care au suferit-o. În astfel de momente cuvintele ar fi de prisos… Suntem cu gândul şi cu sufletul alături de cei care au avut privilegiul să-l cunoască.”

„Condoleanţe familiei, nu îmi vine să cred că este adevărat.”

„Dumnezeu să te ierte, suflet frumos!”

„Fie ca Dumnezeu să te aşeze de-a dreapta lui, pentru a putea vechea de sus asupra familiei şi pentru a le da putere să treacă peste această durere, Dumnezeu să te odihnească în pace.”

„Nu-mi vine să cred că nu mai eşti printre noi!! Dumnezeu să te ierte şi să aibă grijă de tine acolo unde eşti!!!”


În cursul zilei de astăzi, a fost făcută şi necropsia.


Sursa foto: Facebook


Citeşte şi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Reportersecret 17 Mar, 2017 19:16 nu a fost un accident ...acest tanar a fost batut ,injunghiat,taiat,si calcat cu masina de 3 persoane ....