Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Tânăra din Constanța, care și-a găsit mașina furată, are filmarea cu momentul jafului (video)

ro

13 Apr, 2016 09:59 3995 Marime text


O tânără din Constanţa s-a trezit ieri că i-a fost furată maşina pe care o parcase în faţa blocului.
 
Furtul a avut loca în noatea de luni spre marţi, iar tânăra a postat un mesaj pe platforma de socializare Facebook prin care anunța dispariția mașinii, rugând cititorii să o anunțe dacă au vazut-o, ea postând și o fotografie cu autoturismul.
 
„Vă rog din tot sufletul să mă ajutaţi ! În jurul orei 2:20 mi-a fost furată maşina de pe Baba Novac în zona cimitirului municipal! Dacă o vedeţi, orice informaţie îmi este necesară!”, este mesajulpublicat ieri de constănțeancă pe rețeaua de socializare.
 
Ieri automobilul a fost găsit abandonat pe bulevardul Aurel Vlaicu.
 
„Noroc că nu a mai avut baterie. La motor sunt probleme şi este atinsă şi jos. Pagubele sunt de cel puţin 3.000 de lei”, a fost mesajul tinereu după găsirea mașinii.
 
Pe rețeaua de socializare a tinerei a apărut și filmarea unde se vede exact momentul în care autoturismul a fost furat din fața blocului.
 
„Așa mi-a furat mașina, dacă cineva îl recunoaște vă rog să mă ajuțați!”, a fost mesajul publicat pe Facebook alături de filmare. 

UPDATE, ora 13.10:

Ieri, poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi de către o tânără, din municipiul Constanţa cu privire la faptul că, în cursul nopţii, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul marca Opel Astra, parcat pe strada Baba Novac.
În urma verificărilor efectuate, autoturismul a fost identificat pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona fostului târg auto.
 
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 4 în vederea identificării autorilor şi tragerii acestora la răspundere penală.   


Sursa video: Roxana Maria


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii