Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânără de 18 ani, sedusă şi violată. Poliţiştii au semne de întrebare

ro

15 Apr, 2015 15:04 2157 Marime text
 
O tânără de 18 ani s-a plâns poliţiştilor că a fost violată doua zi de Paşte de un bărbat, în cartierul Palas din Constanța. Victima susţine că s-a urcat într-un autobuz de pe linia 48 şi a intrat în vorbă cu un bărbat de 26 de ani, care i-a spus că o poate ajuta să îşi găsească o cameră cu chirie.

Femeia a povestit că au coborât amândoi în stația de la Școala 31 din cartierul Palas și au mers împreună la locuința unde bărbatul stătea, de asemenea, cu chirie. Tânăra spune că acesta ar fi amenințat-o și obligat-o să întrețină relații sexuale cu el.

În urma celor declarate de tânăra de 18 ani, polițiștii constănțeni au început o anchetă. Intergoţi de oamenii legii, vecinii tânărului au susţinut că cei doi fuseseră văzuți de mai multe ori plimbându-se şi ținându-se de mână. Mai mult, medicii legiști din cadrul Serviciului Medicină Legală Constanța au stabilit că tânăra „nu prezintă urme de violență pe cap, pe trunchi sau pe membre“. 

Cercetările sunt continuate de angajații Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Constanța, care încearcă să stabilească adevărul cu privire la cele întâmplate luni dimineața.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii