Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv Tânăra constănţeancă călcată de camion în Strasbourg este înmormântată astăzi (galerie foto)

ro

28 Aug, 2015 13:21 2173 Marime text
La această oră, trupul neînsufleţit al Iuliei Cristina Oprea, tânăra omorâtă de un camion, condus de un tânăr de 34 de ani, în Strasbourg, a ajuns la Catedrala Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din Constanţa, unde va avea loc o slujbă religioasă oficiată de IPS Teodosie. Apoi ea va fi înmormântată.
Imaginile nu  mai au nevoie de niciun comentariu.
Vă amintim că Iulia Oprea, în vârstă de 25 de ani, a studiat jurnalismul la Universitatea Ovidius din Constanţa, dar a ales să-şi termine studiile la Strasbourg, unde locuia de câţiva ani. Marţea trecută, pe șoseaua L’Avenue de Colmar, Iulia mergea cu bicicleta. Într-o curbă, camionul de 26 de tone s-a apropiat de tânără, iar Iulia s-a dezechilibrat și a ajuns sub roțile tirului. Imensa maşină nu avea viteză, dar nu a mai contat. Şoferul a suferit un şoc în momentul în care a realizat ce a făcut. A avut nevoie de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni.
În Franța, asociația ”Strasbourg Respire” a organizat un marș alb în semn de omagiu pentru accidentul regretabil în care Iulia și-a pierdut viața. Peste 100 de persoane au mers cu bicicletele și cu flori albe în mâini pentru a atrage atenția asupra neglijenței unor șoferi în ce-i priveşte pe bicicliști.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii