Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicii de la Ambulanţă, şocaţi Tânăr ucis în chinuri groaznice şi atârnat de un gard

ro

17 Jul, 2015 10:30 2607 Marime text
Un tinar dintr-o localitate de linga Iasi a fost ucis noaptea trecuta cu o cruzime rar intilnita, dupa ce a fost mai intai torturat.
 
Modul in care a fost omorit tinarul in virsta de 20 de ani, i-a socat chiar si pe angajatii de la Ambulanta. Crima a avut loc in localitatea Sinesti, in jurul orei 2, cind mai multi sateni au sunat la 112 spunind ca un tinar agonizeaza atirnat pe un gard, cu un picior si o mina taiate. Acesta fusese mai intai legat de gard, batut cu cruzime apoi agresorii i-au taiat cu un cutit, cu o precizie de chirurg, articulatia mainii drepte, de la cot, apoi articulatia piciorului sting, de la genunchi.
 
Angajatii de la Ambulanta care au fost la fata locului, un tinar si un barbat, au dezlegat victima de pe gard si pentru ca inca ii mai batea inima, l-au introdus in masina cu gindul sa il transporte la spital. Pe drum insa, la 5 kilometri de Podu Iloaiei, tinarul a sucombat iar cei de pe Ambulanta au tras masina pe dreapta si au sunat la politie. In jurul orei 5, procurorii si politistii criminalistii au venit la fata locului si au audiat personalul ambulantei. Cei de la ambulanta au povestit procurorilor modul in care l-au gasit pe baiat dar si faptul ca localnicii care au sunat la 112 au relatat ca tinarul intrase in curtea lor foarte speriat, spunind ca este urmarit. Azi dimineata, procurorii au mers la Sinesti, la locul in care a fost gasit tinarul decedat. In urma cercetarilor s-a aflat ca tinarul mort se numeste Catalin Manole. Corpul acestuia a fost transportat la Institutul de Medicina Legala pentru necropsie iar politistii si procurorii cauta sa identifice criminalul.    

Sursa text + foto: ziaruldeiasi.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii