Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr din Tulcea prins cu ...peştele-n sac

ro

27 Mar, 2015 11:53 1561 Marime text
Poliţiştii de frontieră  din cadrul Gărzii de Coastă au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în zona de competenţă, identificând un cetăţean român care transporta, cu o barcă din lemn, cantitatea de 174 kilograme peşte, fără documente justificative.
 
Acesta a fost depistat ieri dimineaţă, la ora 06.15 de poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Poliţiei de Frontieră Tulcea în cooperare cu lucrători ARBD.
 
Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, domiciliat pe raza judeţului Tulcea, se afla pe canalul Mustaca din zona Holbina. Peştele, din speciile crap, caras, plătică, fitofag şi şalău, era transportat cu o ambarcaţiune din lemn cu motor ataşat, cantitatea de 174 kilograme de peşte.
 
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de peşte, care a fost predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale,  iar persoanei în cauză i-au fost întocmite actele de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinere şi transport a peştelui fără documente legale”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii