Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr din Năvodari, căutat de autoritățile din Belgia pentru tâlhărie, reținut de polițiștii IPJ Constanța

ro

30 Jul, 2018 13:37 1878 Marime text
Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Constanța au depistat un tânăr care era urmărit internaţional pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă comisă în Belgia.
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 30 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din orașul Năvodari, județul Constanța, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile judiciare belgiene.
 
Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea unei  infracțiuni de tâlhărie, faptă comisă pe teritoriul Belgiei.
 
Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.
 
Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța care a emis ordonanță de reținere pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • parasca ionut 30 Jul, 2018 13:42 da pai cred romani ca nu sunt prinsi ?pentru orice se depisteaza pana la urma.si pentru amenzi si pentru orice.dar trebuia sa specificati numele talharului sa stim si noi carei ca stam in navodari.