Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr din Murfatlar, găsit decedat în Canalul Dunăre Marea Neagră. Victima ar fi un militar dat dispărut de aproximativ o săptămână

ro

02 May, 2019 13:45 5029 Marime text
Potrivit IPJ Constanța, polițiștii din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că în apa canalului Dunăre - Marea Neagră, pe malul stâng, în zona km 23 plutește trupul neînsuflețit al unei persoane. 

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat persoana în cauză că fiind un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din orașul Murfatlar.  

Acesta nu prezenta urme de violență. Din primele informații, se pare că  acesta ar fi fost dat dispărut din data de 24.04.2019.

Menționăm că, în urmă cu aproximativ o săptămână pe rețelele de socializare, rudele unui tânăr militar din Murfatlar cereau ajutorul prietenilor virtuali pentru a-i da de urmă bărbatului care a dispărut de acasă. 

Din păcate, se pare cele mai negre temeri ale rudelor s-au adeverit astăzi când pompierii ISU Dobrogea au fost solicitați să recupereze cadavrul unei persoane din Canalul Dunăre Marea Neagră în zona Murfaltar. 

Trupul tânărului căutat din data de 24 aprilie a fost adus la mal de salvatori dar din păcate era deja decedat. 

UPDATE: Potrivit ISU Constanța, la incidentul din zona canalului Dunărea Marea Neagră, în zona localității Murfatlar, au intervenit pompierii Detașamentului Palas cu o autospeciala de descarcerare.

Salvatorii au recuperat trupul tânărului de aproximativ 24 de ani care se afla aproape de mal. A fost predat poliției și medicilor, aceștia din urmă fiind nevoiți să declare decesul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii