Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr căzut în stradă în zona Spitalului Județean Constanța. Trecătorii i-au sărit în ajutor. Ce i-a spus acesta medicului ajuns la fața locului (galerie foto + video)

ro

07 Sep, 2017 16:29 7760 Marime text
Un tânăr de 24 de ani, din cartierul Henri Coandă a căzut în această după amiază pe stradă în zona blocurilor de lângă Spitalul Județean de Urgență.
 
Imediat după ce a căzut, martorii au auzit câteva gemete și apoi tânărul a leșinat.
 
Martorii susțin că cel mai probabil victimei I s-ar fi făcut rău după ce a fumat o țigară cu substanțe etnobotanice, mai ales că acesta avea în mână o țigară fumată parțial și un chibrit în cealaltă.
 
Trecătorii au încercat să-l ajute până la sosirea cadrelor medicale dar acesta nu reacționa la întrebări.
 
Un locatar a sunat la 112, iar până la sosirea ambulanței, un alt locatar, medic aflat în timpul liber a reușit, cu greu, să îl ridice pe tânărul care era căzut pe asfalt, în soare, și să îl pună la umbră.
 
La fața locului a ajuns un paramedic cu motocicleta SMURD care după ce a realizat că pacientul nu se poate ridica, vorbește îngălat și a recunoscut că a fumat  ceva, a cerut, prin stație, să vină o ambulanță.
 
Inițial tânărul a refuzat să fie transportat la spital dar a fost convins de paramedic că după ce I se vor acorda îngrijiri medicale se va simți mult mai bine. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii