Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr atacat și tâlhărit în zona Modern din Constanța. Suspecții depistați de polițiștii locali

ro

29 Oct, 2018 16:13 1518 Marime text
La data de 29.10.2018, în jurul orei 13.00, membrii unei patrule auto a Direcției Generale Poliția Locală Constanța au fost sesizați de un tânăr despre faptul că în zona Modern, a fost deposedat, prin violență, de mai multe bunuri de către 2 bărbați. 

Potrivit reprezentanților Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în urma verificărilor efectuate în zonă, pe treptele care coboară spre plaja Modern, polițiștii locali au identificat doi bărbați în vârstă de 18 ani , respectiv 19 ani din municipiul Constanța.

”Cu ocazia legitimării și efectuării controlului corporal sumar asupra uneia dintre cele doua persoane de sex bărbătesc au fost găsite mai multe bunuri despre care existau date certe ca apartin persoanei vătămate. În acest caz au fost întocmite actele prevăzute de lege în vederea sesizării instituției abilitate competente în continuarea cercetărilor pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. De asemenea, au fost predați si autorii faptei” - au mai transmis reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii