Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tâlhărit de cel care a vrut să îi cumpere mașina. Suspectul, depistat de polițiștii IPJ Constanța

ro

13 Dec, 2018 09:44 1095 Marime text
Un bărbat din localitatea Chirnogeni, județul Constanța este cercetat de polițiști după ce a sustras un autoturism pe care intenționa inițial să îl cumpere, iar apoi a amenințat proprietarul. 

Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetarilor efectuate de către polițiștii constănțeni în cazul comiterii unei alte infracțiuni de tâlhărie caliifcată, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Politiei municipiului Constanța au identificat un bărbat, în vîrstă de 41 de ani, din localitatea Chirnogeni, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, bărbatul în cauză a dorit să achiziționeze un autoturism marca BMW Coupe Seria 3 de la un tânăr de 21 de ani din Constanța, solicitând să efectueze o probă cu autoturismul în cauză. Ulterior, acesta a refuzat să restituie autoturismul proprietarului, procedând la amenințarea acestuia.

Prejudiciul estimat la aproximativ 8000 de lei a fost recuperat și predat persoanei vătămate. Inițial, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, iar ulterior plasat sub control judiciar pe o periaodă de 60 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii