Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:51 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tâlhar prins pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa

ro

10 Sep, 2012 15:30 1253 Marime text
Duminică, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 78 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării.

În timp ce se deplasa pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa, femeia a fost acostată de doi indivizi necunoscuţi, unul dintre ei smulgându-i un lănţişor, în valoare de 1.500 lei, pe care îl purta la gât, după care au fugit.

Unul din martorii evenimentului a reuşit imobilizarea unui dintre suspecţi până la sosirea poliţiştilor. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că tânărul imobilizat are 19 ani şi este din municipiul Mangalia, la fel ca şi cel de-al doilea participant, în vârsta de 26 de ani, care este căutat de organele de poliţie.

Tânărul de 19 ani a fost reţinuţi de poliţişti pe bază de ordonanţă, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, urmând ca în cursul zilei de luni să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa în vederea sesizării instanţei de judecată cu luarea măsurii arestării preventive.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Constanţa. Poliţiştii desfăşoară în continuare activităţi pentru depistarea celui de-al doilea participant la comiterea infracţiunii, în vederea audierii acestuia şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii