Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tăiat de propriul frate

ro

16 May, 2012 15:46 1085 Marime text

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a lui Ghiurcan Gemil, pentru tentativă de omor calificat.

Conform anchetatorilor, din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în după - amiaza zilei de 21.02.2012, în jurul orelor 14,00, la locuinţa comună din municipiul Tulcea, suspectul, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi şi a consumului exagerat de băuturi alcoolice, i-a aplicat fratelui său mai multe lovituri cu un cuţit, provocându-i multiple plăgi la nivel toraco-abdominal. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea pentru acordare de îngrijiri medicale. Examinarea medico-legală a stabilit că viaţa victimei a fost pusă în primejdie prin lezarea plămânului.

Individul a fost reţinut la data de 22.02.2012 pentru 24 de ore de câtre procuror, iar la data de 23.02.2012 inculpatul a fost arestat preventiv de Tribunalul Tulcea, dată de la care cercetările au fost continuate cu inculpatul în stare de arest preventiv. Cauza a fost trimisă, spre competentă soluţionare, Tribunalului Tulcea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii