Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de persoane urmărite, depistate de polițiști. Cazuri înregistrate și la Constanța

ro

16 Jun, 2018 09:48 1632 Marime text
Direcţia de Investigaţii Criminale din Poliția Română organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum și de depistare a persoanelor dispărute.

Săptămâna aceasta a fost clarificată situația în 239 de cazuri de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

În perioada 8 – 14 iunie 2018, poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române, au depistat 167 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 106 minori.

De asemenea, în această perioadă, au fost depistate și 72 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 53 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 10 aveau mandate de arestare preventivă, 6 erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, iar 3 persoane aveau sentinţe de internare în unitați medicale de specialitate.

Cazuri înregistrate și la Constanța

Polițiștii din Constanța au depistat, la data de 13 iunie, un bărbat, de 38 de ani, din județul Constanța, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 5 ani și 4 luni, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

La data de 13 iunie a.c., polițiștii din Constanța au depistat un bărbat, de 58 de ani, din municipiul Constanța, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 2 ani și 8 luni, pentru trafic de droguri și constituirea unui grup infracțional organizat. Persoana în cauză a fost încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii