Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de locuri scoase la concurs la secțiile militară și civilă ale Academiei Navale Mircea cel Bătrân Constanța. Când se pot depune dosarele

ro

05 Jun, 2019 11:56 2378 Marime text
Primăria Municipiului Constanța susține mediul academic și vine în ajutorul absolvenților de clasa a -XII-a care încă nu știu ce drum să aleagă în ceea ce privește studiile universitare.

„Așadar, dragi liceeni, dacă vă place marea și vreți să aveți un job sigur, atunci puteți opta pentru Academia Navală “Mircea cel Bătrân” care pune la bătaie în acest an aproximativ  700 de locuri, la secțiile militară și civilă. Dosarele se depun pe data de 12 iulie, iar admiterea se va desfășura în perioada 22-25 iulie” - au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

 
Potrivit conducerii instituției, toți absolvenții secției militare își găsesc un loc de muncă imediat, iar 80% dintre cei care termină secția comercială, în primii doi ani de la absolvire.
 
Mai multe informații despre admiterea la Academia Navală Navală “Mircea cel Bătrân” din Constanța găsiți pe: www.anmb.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii