Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de amenzi, aplicate de poliţiştii locali pe plajă. Au confiscat sute de produse alimentare (galerie foto)

ro

03 Aug, 2018 10:06 1237 Marime text

În luna iulie a.c,  polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au acţionat permanent pentru siguranţa constănţenilor şi turiştilor aflaţi pe litoralul românesc.

Cei care au fost surprinşi că desfăşoară acte de comerţ ilicit au fost sancţionaţi contravenţional, iar mărfurile supuse comercializării neautorizate și sumele de bani rezultate au fost confiscate.

Astfel, în urma verificărilor efectuate pe plaja din Staţiunea Mamaia, Plaja Modern si 3 Papuci, poliţiştii locali constănțeni au aplicat 311 amenzi contravenţionale în valoare totală de 197.250 lei.

De asemenea, echipele de control au dispus măsura confiscării banilor (2646 lei) proveniți din exercitarea faptelor ilicite și a mărfurilor supuse comercializării neutorizate constând în: 3530 bucăți porumb fiert, aproximativ 33 kilograme zmeură, sute de produse alimentare, comercializate în condiții igienico-sanitare improprii, articole estivale si de artizanat, 105 sticle cu nămol, etc.

"Pe această cale lansăm un avertisment ferm fata de toți cei care abordează practici comerciale în această manieră, că reacția Directiei Generale Poliția Locală Constanța va fi una legală si extrem de riguroasă. Acţiuni similare vor continua pâna la restabilirea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit pe plajă", anunţă poliţiştii locali.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii