Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de abonaţi fără curent. Vezi dacă eşti afectat

ro

21 Mar, 2012 10:03 977 Marime text

Astăzi şi mâine, în intervalul orar 08:00 - 16:00, se vor realiza o serie de lucrări de mentenanţă în staţia de transformare 110/20/10 kV NEPTUN, fiind retrase din exploatare două linii de medie tensiune.

Drept urmare, gradul de siguranţă în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor aferenţi staţiilor de transformare Tătaru, Neptun, Mangalia Nord, Costineşti, Eforie şi a Şantierului Naval Mangalia va scădea.

În eventualitatea apariţiei unor avarii în reţeaua electrică de 110 kV aferentă acestor staţii, posibilităţile de alimentare a consumatorilor pe MT sunt limitate, iar în cazul unei avarii, timpul de remediere ar putea ajunge la 120 minute.

Echipele Enel Distribuţie Dobrogea, împreună cu echipe ale contractorilor vor efectua aceste lucrări, în regim de maximă mobilizare, pentru a reduce pe cât posibil efectele scăderii gradului de siguranţă în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.

Principalele localităţi care ar putea fi afectate de eventuale avarii ale reţelei electrice sunt: Mangalia, SN Daewoo Mangalia, Costineşti, Eforie, Neptun.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii