Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspiciuni de viol şi tâlhărie la Independenţa

ro

08 Aug, 2015 12:25 2334 Marime text
 
Poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Rurale Topraisar au fost sesizaţi ayi noapte, puín ]nainte de ora 3.00, de către o femeie în vârstă de 53 de ani, din comuna Dumbrăveni, judeţul Constanţa, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în localitatea Independenţa, ar fi fost violată de către un bărbat pe care nu îl cunoaşte.
Din primele cercetări s-a stabilit că aseară, în jurul orelor 19.00, aceasta a mers la un bar din localitatea Independenţa, iar la ora 22.30 a plecat, pe jos, către localitatea Movila-Verde, cu intenţia de a ajunge în localitatea Cobadin. După aproximativ 200 de metri parcurşi, ar fi fost acostată de un bărbat, care sub ameninţare şi constrângere fizică, ar fi întreţinut cu aceasta un raport sexual, după care i-ar fi luat din poşetă suma de 300 lei.
 
Poliţiştii au demarat cu operativitate cercetările, în scurt timp de la sesizare identificându-l pe D. CONSTANTIN, în vârstă de 39 ani, din localitatea Independenţa, bănuit de comiterea faptelor. S-a început început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi tâlhărie calificată, bărbatul urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii