Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspectul principal, deferit instanţei Oribilele crime de la Cernavodă au ajuns pe masa judecătorilor

ro

04 May, 2011 16:30 928 Marime text
Giani Deli-Iorga, individul devenit celebru după ce a mărturisit că ar fi autorul crimelor de la Cernavodă, ce au zguduit judeţul la începutul acestui an, a fost trimis în judecată. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa l-au pus sub acuzare pentru omor calificat şi, finalizând ancheta, au trimis dosarul judecătorilor Tribunalului Constanţa. Dacă va fi găsit vinovat, Deli-Iorga riscă să-şi petreacă tot restul zilelor în spatele gratiilor. În umă cu scurt timp, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au anunţat că prin rechizitoriul nr. 4 din data de 03.05.anchetatorii „au dispus trimiterea în judecată în stare de arestare preventivă a inculpatului Deli-Iorga Giani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav, prev. de disp. art. 174 al.1 rap. la art. 176 al.1 lit. a şi b CP şi tâlhărie prev. de disp. art. 211 al.1, al.2 (1)3 lit. c şi al.3 CP, ambele cu aplicarea art.33 lit. a CP“.

„În sarcina inculpatului s-a reţinut că la data 03.01.2011, în jurul orelor 11,00 a mers la domiciliul victimelor GAROAFĂ PETRE şi GAROAFĂ ELENA şi, după intrarea pe rând cu acestea în stare conflictuală, cu un cuţit le-a aplicat mai multe lovituri cauzându-le multiple plăgi înţepate profund, secţionând vena jugulară, moartea survenind datorită anemiei acute severe consecutive hemoragiei externe masive, iar după comiterea omorului asupra celor două victime inculpatul şi-a însuşit din locuinţă un telefon mobil marca Nokia aparţinând acestora.

Prin acelaşi rechizitoriu s-a dispus neînceperea urmăririi penale faţă de MITU BOGDAN pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat prevăzută de art. 174-175 lit.c CP, întrucât a intervenit decesul făptuitorului, infracţiune constând în aceea că la data de 03.01.2011 acesta a ucis-o prin înecare în apele Canalului Dunăre - Marea Neagră pe soţia sa, Mitu Gabriela.“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii