Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspectul în cazul uciderii cetățeanului iranian a fost arestat

ro

30 Mar, 2016 09:07 1242 Marime text
 
Un cetăţean iranian a fost găsit împuşcat, săptămâna trecută, într-o maşină, în localitatea Voluntari. În urma cercetărilor specifice, poliţiştii au găsit un suspect pe care l-au reţinut şi pe care l-au prezentat instanţei cu propunere de arestare. Aseară, magistraţii Tribunalului Ilfov l-au arestat pe principalul suspect în cazul uciderii iranianului Naseh Javadi.
 
Houssein Anvari Seyed a susţinut în faţă instanţei că nu are nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat şi că nu ştie de ce a fost amestecat în poveste. Anchetatorii bănuiesc însă că mobilul crimei ar fi jaful. În acest moment însă, Housseini este suspectul principal în cazul uciderii acelui om de afaceri iranian.
 
Anchetatorii suspectează că motivul pentru care Housseini şi-a împuşcat prietenul ar fi 80.000 de euro, bani pe care iranianul îi avea asupra să în ziua în care a fost împuşcat mortal, în propria maşină, în oraşul Voluntari. Imediat după crimă, suspectul a plecat în Iran de unde s-a întors ieri dimineaţă. Imediat ce a ajuns la Aeroportul Otopeni, bărbatul a fost ridicat de poliţişti.
 
Procurorii au aflat că Housseini desfăşura acelaşi tip de afacere ca şi victima, adică deţinea case de schimb valutar, care i-au fost percheziţionate sâmbătă trecută. Poliţiştii au ridicat mai multe probe dar şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Anchetatoriilor nu le-a fost greu să ajungă la suspectul principal, întrucât acesta era ultima persoană cu care Naseh Javadi a vorbit la telefonul mobil înainte să moară.
 
Totuşi procurorilor le lipsesc două elemente importante: banii furaţi şi arma de 9 milimetri cu care a fost ucis iranianul. Poliţiştii spun că Housseini nu a mai fost implicat în fapte cu violenţă. Căsătorit, cu un copil, iranianul a susţinut în faţă instanţei că nu este autorul omorului. El a fost arestat iar dacă va fi găsit vinovat, poate fi închis pe viaţă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii