Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspectul în cazul înjunghierilor din cartierul Poarta 6, de negăsit

ro

22 Feb, 2015 10:25 1147 Marime text
ucigas_cutit.jpgPoliţiştii continuă căutările principalului suspect din cazul scandalului ce a avut loc vineri spre sâmbătă în cartierul Poarta 6, scandal ce s-a sfârşit cu înjunghierea a doi adolescenţi.

Amintim că în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 01.10, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi prin 112, de o persoană cu privire la faptul că, în timp ce se afla, împreună cu un alt prieten, pe strada Brizei, din municipiul Constanţa, au fost victimele unei agresiuni. La faţa locului, poliţiştii au stabilit că, între cei doi tineri, ambii în vârstă de 16 ani, din Constanţa şi un al treilea a izbucnit un conflict spontan, acesta din urmă provocându-le celorlalţi doi, mai multe plăgi înjunghiate, cu un obiect ascuţit.
 
Victimele au fost găsite la locuinţa  unuia dintre ei, fiind transportate de către o ambulanţă la SCJU Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
 
Din primele investigaţii, poliţiştii au identificat un tânăr, în vârstă de 16 ani, bănuit de comiterea faptei, continuând cercetările pentru depistarea sa. Cei doi adolescenţi au suferi mai multe răni la nivelul membrelor superioare şi toracelui, însă rănile nule pun viaţa în pericol. De altfel, se pare că tinerii se aflau sub influenţa substanţelor halucinogene.

Citeşte şi UPDATE. Suspectul este căutat. Scene de groază în cartierul Poarta 6 Un adolescent şi-a înjunghiat doi prieteni în plină stradă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii