Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspecți prinși în flagrant la scurt timp după ce au spart un garaj din Constanța. Ce măsuri au luat polițiștii locali (galerie foto+video)

ro

28 Jan, 2019 10:44 1884 Marime text
Un bărbat din Constanța a sesizat telefonic Direcția Generală Poliția Locală Constanța, prin dispeceratul instituței, în data de 27.01.2019, în jurul orei 20.00, cu privire la faptul că, pe Stradela Basarabi din municipiul Constanța a fost spart un garaj, iar mai multe persoane au pătruns prin efracție. 

Potrivit reprezentanților Direcției Generale Poliția Locală Constanța, la fața locului a fost direcționat un echipaj de ordine publică care a efectuat verificări și a constatat că aspectele semnalate de petent se confirmă.

”Polițiștii locali au procedat la interceptarea și imobilizarea persoanelor depistate la fața locului. Cele două persoane, în vârstâ de 27 de ani, respectiv 22 de ani, având domiciliul în municipiul Constanța, au fost predate organelor de poliție judiciară din cadrul Sectiei 3 Poliție în vederea continuării cercetărilor și dispunerea măsurilor legale care se iau în cazul unei infracțiuni contra patrimoniului ( tentativă la infracțiunea de furt calificat)” - au transmis reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

Pentru prevenirea săvârșirii unor astfel de fapte antisociale polițiștii locali solicită în continuare cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205, iar echipajele vor interveni în regim de urgentă. 

”Pentru utilizatorii aplicației whatsapp numărul de contact este 0799606142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul și alte date care să ne permită identificarea rapidă și tragerea la răspundere a acestora.
Activități similare se vor derula în mod sistematic pentru asigurarea unui climat public civilizat” - au mai transmis reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

Sursa foto: Poliția Locală Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii