Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspecți de trafic de droguri prinși în flagrant de polițiști și procurori. Ce au găsit oamenii legii asupra tinerilor

ro

13 Mar, 2019 16:42 1237 Marime text
Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Maramureş și  procurorii D.I.I.C.O.T., cercetează doi membri ai unei grupări infracționale, specializată în traficul cu droguri de risc şi mare risc.

Potrivit Poliției Române, la începutul acestei săptămâni, poliţiştii au prins în flagrant delict, pe raza municipiului Baia Mare, un tânăr, de 19 ani, în momentul în care urma să primească un colet cu droguri.

Coletul conţinea 1,543 kg. de cannabis şi 150 de pastile de MDMA şi era transportat din Spania, prin intermediul unei firme de transport.

„Ulterior, a fost efectuată o percheziţie la locuința unui alt tânăr, de 22 de ani, implicat în cauză, în urma căreia au fost ridicate bunuri susceptibile a proveni din activităţi infracţionale.

Cei doi au fost conduși la audieri, iar în baza probatoriului administrat de procurori, au fost reţinuți pentru 24 de ore.

Ieri, 12 martie, au fost prezentați Tribunalului Maramureş, care a dispus faţă de unul dintre tineri măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar faţă de celălalt măsura controlului judiciar” - au transmis reprezentanții Poliției Române. 


Cercetările continuă, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramureș, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc şi mare risc şi trafic de droguri.

Activitățile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Sursa foto: Poliția Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii