Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspectați că primeau șpagă de la șoferi Cei trei polițiști din Biroul de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, eliberati din arest

ro

22 Mar, 2018 15:18 5614 Marime text
Cei trei polițiști din Biroul de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa (Ivanciu Marius Alexandru, Magureanu Ionuţ Adrian, Condari Andreas Cristian), suspectați că primeau șpagă de la șoferi, au fost eliberaţi din arest. Decizia este definitivă şi a fost luată azi de Curtea de Apel Bucureşti.

Conform procurorilor, „în calitate de agenţi de poliţie în cadrul Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale, Biroul de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, în perioada iulie-august 2017, au pretins şi au primit bani sau bunuri de la mai mulţi conducători auto, pentru a nu proceda la sancţionarea lor contravenţională. Au existat cazuri în care agenţii de poliţie au întocmit şi semnat în fals, în locul contravenientului, procesul-verbal de contravenţie şi cazuri în care agenţii de poliţie au constatat abateri dar nu au aplicat sancţiuni“.
 
În prezenta cauză mai este cercetat şi inculpatul C.M., pentru presupusa săvârşirea a două infracţiuni de luare de mită, a unei infracţiuni de complicitate la luare de mită şi a unei infracţiuni de fals material în înscrisuri oficiale, faţă de acesta dispunându-se măsura preventivă a controlului judiciar. Procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Direcţiei Generale Anticorupţie şi Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomiţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii