Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspect de trafic de droguri reţinut de procurorii DIICOT. Ce au stabilit anchetatorii

ro

14 Sep, 2018 16:11 1182 Marime text
La data  14.09.2018  procurori D.I.I.C.O.T- Biroul Teritorial Vrancea au dispus reţinerea  pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului  Dura Cristian Eusebiu,  pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic și consum ilicit de droguri și introducere în țară de droguri de risc, transmite DIICOT.
 
S-a reţinut  că, în cursul lunii august 2018, inculpatul a  achiziționat din Spania aproximativ 3 kg. de cannabis, pe care le-a  introdus fără drept în România printr-o firmă de curierat.
 
Drogurile au fost comercializate către diferite persoane contra sumei de 7.000 de euro, bani pe care i-a expediat ulterior în Spania, disimulați într-un colet poștal, pentru achiziționarea unei noi cantități.
 
Ulterior, coletul a fost ridicat de către organele de urmărire penală, pe raza județului Hunedoara.
 
În urma perchezițiilor au fost ridicată cantitatea de aproximativ 100 de grame cannabis, 10 grame de hașiș și 400 de euro.
 
Inculpatul  a fost prezentat Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
 

"Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.
 
Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul  Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.


 
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie" + au transmis procurorii DIICOT.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii