Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspect de trafic de droguri de risc și mare risc reținut de polițiști. Ce au stabilit anchetatorii (galerie foto)

ro

28 Mar, 2019 11:25 854 Marime text
La data de 27 martie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Neamţ, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au descoperit și confiscat, de la un tânăr de 24 de ani, din Piatra Neamț, droguri de risc și mare risc. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.
 
Potrivit Poliției Române, în urma percheziției efectuate la domiciliul bărbatului, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, peste 1.300 de comprimate de culoare verde, 500 de grame de substanță cu aspect de rezină de cannabis, 50 de grame de substanță cu aspect de cannabis, 100 de grame de substanță susceptibil a avea efecte psihoactive și 10 grame de substanță activă pentru prepararea substanțelor psihoactive.
 
De asemenea, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, un cântar electronic și 2 telefoane mobile.
 
Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul și-ar fi procurat drogurile dintr-o țară membră a Uniunii Europene și le-ar fi introdus în țară, atât pentru consum propriu, cât și pentru comercilizarea către diferite persoane din localitate.
 
Tânărul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamţ, în vederea audierii.
 

„Față de acesta, procurorul a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc, introducere în țară de droguri de risc şi de mare risc, în vederea consumului propriu şi efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibil a avea efecte psihoactive.
 
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române, în activități fiind angrenați și poliţişti din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și jandarmi din Neamţ” - au transmis reprezentanții Poliției Române.

Sursa foto: Poliția Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii