Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspect de tâlhărie, prins în flagrant de polițiști. Cum a acționat suspectul

ro

11 Jun, 2019 12:49 1417 Marime text
Luni, 10 iunie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 43 de ani, acesta fiind prins la scurt timp după ce a sustras portofelul unei femei, în timp ce se aflau pe o stradă din sectorul 5.

Potrivit unui comunicat transmis de Poliția Capitalei, la data menţionată, în jurul orei 11:45, agenţi de siguranţă publică din cadrul Secţiei 19 Poliţie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat un bărbat care, prin comportamentul afişat, le-a atras atenţia.

Astfel, poliţiştii l-au urmărit şi au observat cum acesta a abandonat un portofel pe spaţiul verde, la scurt timp bărbatul fiind prins şi imobilizat, după care a fost condus la sediul subunităţii, pentru audieri.

În urma verificărilor efectuate a fost reţinută în sarcina celui în cauză săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie, stabilindu-se că în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 5, ar fi venit în alergare din spatele victimei şi i-ar fi smuls un portofel, după care a continuat să alerge.

Prejudiciul creat prin comiterea faptei a fost restituit persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

„Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie” - au mai transmis reprezentanții Poliției Capitalei. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii