Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse Iată numele celui pe care UDTR vrea să îl numească subprefect. E angajat în Primăria Constanţa

ro

20 Feb, 2014 14:43 2778 Marime text
Potrivit unor surse, al doilea post de subprefect al Constanţei ar putea reveni nu UDTTMR, ci UDTR. Ar fi vorba despre un anume Levent Mustafa Accoium.
Amintim însă că unul dintre fotoliile de subprefect al Constanţei este al UDTTMR. În acest sens, Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România îl nominalizase pe Ersun Anefi.

UPDATE

Levent Mustafa Accoium este, aşa cum reiese din declaraţia de interese disponibilă pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate, angajat al Primăriei Constanţa (inspector la Direcţia Organizare Informatizare), membru al SNSLAP Constanţa.
Conform declaraţiei de avere, Accoium deţine un teren agricol de 500 metri pătraţi, dobândit prin cumpărare în 2008. De asemenea, cel propus de UDTR pentru mandatul de subprefect al judeţului Constanţa are un apartament de 66,27 mp, dobândit în 2007, şi un autoturism Skoda. Nu are conturi şi depozite bancare şi nici plasamente şi investiţii directe. Aşa cum se menţionează în declaraţia de avere, Levent Mustafa Accoium nu are nici datorii.
În ceea ce priveşte veniturile, Levent Accoium a realizat, în anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, un salariu de 10.903 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii