Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse HotNews Cătălin Nistor a acceptat poziţia de adjunct DNA, după ce iniţial a refuzat-o. Ministrul Cazanciuc îl va numi azi în acest post

ro

26 Apr, 2013 12:10 1522 Marime text
Seful interimar al DNA, Calin Nistor, a acceptat functia de adjunct al Departamentului National Anticoruptie, dupa ce in urma cu trei saptamani refuzase propunerea facuta pe atunci de Victor Ponta, care era ministru interimar al Justitiei, au declarat pentur HotNews.ro surse guvernamentale.
Potrivit surselor citate, noul ministru al Justitiei, Robert Cazanciuc, va face numirea astăzi.
Pentru functia de sef la DNA, Victor Ponta a propus-o pe Laura Codruta Kovesi, insa cand a trimis lista la CSM lista cu cele cinci nume pentru conducerea Parchetului General, DNA si DIICOT nu a propus si un adjunct la departamentul anti-coruptie.
Propunerea premierului venea atunci dupa ce procurorul general Daniel Morar a criticat faptul ca nici un procuror de la DNA nu a fost propus pentru o functie de conducere.
Procurorul Calin Nistor a facut 45 de rechizitorii de trimitere in judecata cu demnitari, politicieni importanti din tot spectrul politic, arbitrii de fotbal, puternici oameni de afaceri, primari, potrivit cotidianului Romania Libera. El a fost reclamat la Inspectia Judiciara.
Citiţi continuarea AICI!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii