Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Supravieţuitor Colectiv - „Dacă justiția nu va găsi vinovați, înseamnă că trebuie să plecăm repede din țara asta”

ro

29 Aug, 2016 15:02 1756 Marime text
Astăzi, unul dintre supraviețuitorii tragediei din club Colectiv din Bucureşti a fost audiat de procurorii DNA. Este vorba despre Marian Leușteanu, care a stat mai multe săptămâni internat la Bagdasar-Arseni.

„M-au chemat procurorii ca să dau declarații în cazul Colectiv, cum s-a întâmplat și dacă ne constituim ca parte civilă în proces. (...) Eu am scăpat, am stat cinci săptămâni internat la Bagdasar-Arseni, am fost tratat foarte bine de personalul respectiv și le mulțumesc încă o dată doctorilor, asistentelor și tuturor oamenilor care au avut grijă de noi acolo”, a spus, potrivit Agerpres, Marian Leușteanu.


„Dacă justiția nu va găsi vinovați în acest caz foarte clar, cu 64 de morți, înseamnă că trebuie să plecăm repede din țara asta pentru că nu mai avem nicio șansă. Din această cauză, eu cred că justiția își va face treaba foarte bine, exemplar, pentru că este momentul să ne trezim la realitate, pentru că nu putem să uităm așa ceva, pentru că, dacă trecem cu vederea acest lucru, se va întâmpla din nou și vor cădea din nou alte vieți secerate”, a mai spus Marian Leușteanu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii