Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Supraviețuitoare a incendiului din Colectiv, umilită de patronul nemulţumit că a trebuit să îi plătească perioada petrecută în concediu medical

ro

02 May, 2016 21:14 5268 Marime text
 
Dezvăluiri incredibile făcute de o supravieţuitoare a tragediei din Colectiv. O tânără care a scăpat ca prin minune din clubul groazei a fost umilită la serviciu de patron, informează B1 TV. Femeia, care a suferit arsuri pe 40% din suprafaţa corpului, susţine că a fost dată afară de angajatorul ei, nemulţumit că a trebuit să îi plătească perioada petrecută în concediu medical.

Corina se afla în clubul Colectiv în seara fatidică de 30 octombrie din 2015. Tânăra a reuşit să scape cu viaţă din infern, însă a fost rănită grav. A suferit arsuri pe 40% din suprafaţa corpului şi a fost tratată la un spital din Anglia.

După ce s-a făcut bine, a avut parte de alte necazuri. Femeia a fost nevoită să îndure jignirile şefului ei. Angajată a unei case de amanet, Corina a trecut prin momente cumplite când s-a întors la serviciu. Tânăra a povestit că șefului ei nu i-a picat bine că a fost obligat prin lege să-i plătească concediul medical prelungit.

Nemulțumirile bărbatului au atins punctul culminant înainte de Paște.
”Am fost dată afară de la job. Pentru că am îndrăznit să îl sun şi să îl întreb programul, să știu dacă pot pleca la ai mei de Paşte. Nici nu am apucat să îl întreb, de fapt. În realitate, cred că se ruga să aibă prilejul să o facă. I-am simțit invidia în momentul în care a trebuit să îmi dea banii pe concediul medical sau când a auzit că am primit donații. Afacerea îi mergea din ce în ce mai prost în ultimele șase luni, cât am fost înlocuită”, a scris Corina pe pagina ei de Facebook.

64 de tineri şi-au pierdut viaţa în tragedia care a avut loc cu șase luni în urmă. Incendiul a izbucnit în timpul unui concert susţinut de trupa rock „Goodbye to Gravity", care îşi lansa albumul "Mantras of War". Solistul Andrei Găluţ este singurul membru al trupei care a supravieţuit.

Sursa: B1tv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii