Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Verdict pentru Gabriel Cotabiţă Sunt şanse minime ca funcţiile cerebrale să îi revină

ro

14 May, 2015 19:34 1534 Marime text
 
Medicii care îl îngrijesc pe Gabriel Cotabiţă nu au veşti bune privind starea de sănătate a artistului. Aceştia spun că dacă Cotabiţă ar supravieţui, sunt şanse minime ca funcţiile cerebrale să îi revină, potrivit România TV.

Unele surse medicale au spus că din momentul în care Gabriel Cotabiță s-a prabușit la podea și până în clipa în care a fost resuscitat ar fi trecut aproximativ 20 de minute, potrivit stirileprotv.ro. În prezent, cântărețul este ținut în viață doar de aparate.

Gabriel Cotabiță primește medicamente care să îi ajute inima și organele interne să funcționeze normal. Surse medicale spun că probleme sunt la nivelul creierului, pentru că sunt porțiuni care au suferit din cauza lipsei de oxigen, după tulburarea de ritm cardiac. Neurologic, o evaluare clară și completă se va putea face după ce se va încerca detubarea lui, când pacientul va putea să respire singur. 

Se pare că efortul fizic depus în sala de sport i-a forțat inima și astfel s-a instalat cea mai gravă tulburare de ritm cardiac. Gabriel Cotabiță mai trecuse printr-un infarct.


Sursa: România TV, stirileprotv.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii