Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:55 27 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazanciuc, despre Horodniceanu „Sunt absolut convins că în afara agendei DIICOT nu are nicio altă agendă“

ro

04 May, 2015 13:05 759 Marime text
 
Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a declarat astăzi că Daniel Horodniceanu este cea mai bună propunere pentru conducerea DIICOT, fiind convins că acesta nu are „nicio altă agendă" în afara DIICOT, informează Agerpres.

„Nu am niciun fel de informații, care să mă ducă la concluzia că Daniel Horodniceanu nu ar fi astăzi cea mai bună propunere pentru a conduce DIICOT. Este un om de echipă, este un om care a știut să performeze de-a lungul timpului la DIICOT, a știut să atragă și să mențină în jurul lui oamenii care vor să performeze la DIICOT și sunt absolut convins că, în afara agendei DIICOT, nu are nicio altă agendă", a spus ministrul Justiției.

În opinia sa, faptul că Daniel Horodniceanu a dat dovadă de umor în timpul susținerii interviului de la CSM, este încă un motiv în plus pentru numirea la șefia DIICOT.

„Cred că astăzi a demonstrat foarte clar o bună cunoaștere a DIICOT, a demonstrat maturitate și echilibru în soluțiile propuse, cred că a înțeles și din partea membrilor Secției ce mai are de făcut atât în proiectul managerial, cât și în soluțiile concrete pe care le va decide pentru activitățile DIICOT", a precizat Cazanciuc.

Ministrul Justiției a mai spus că nu vede niciun motiv pentru care Daniel Horodniceanu să nu fie numit în funcție de președintele Klaus Iohannis, în condițiile în care există și un aviz favorabil din partea CSM.Sursa: Agerpres

Ti-a placut articolul?

Comentarii