Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suciu - Vom avea întâlniri periodice cu voluntarii implicați în cazul Colectiv

ro

14 Dec, 2015 22:20 1091 Marime text
Guvernul va crea un mecanism de lucru și întâlniri periodice cu reprezentații organizațiilor și voluntarii care s-au implicat în transferul victimelor de la Colectiv în spitalele din străinătate.   
 
„Există angajamentul ferm al primului ministru de a urmări situația victimelor de la Colectiv cu tot ce este necesar pentru revenirea lor, integrarea lor, a celor care sunt încă în spital și a celor care s-au externat pentru a asigura monitorizare permanentă. Vom face toate eforturile pentru a găsi cele mai bune soluții, indiferent de costuri, pentru răniți și pentru cei care au părăsit spitalul, pentru a se integra în societate după asemenea traumă", a spus Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al Executivului, citat de Agerpres.
 
Ramona Strugariu, reprezentant al RomBel, comunitatea românilor din Belgia, a spus că, la această întâlnire, toată lumea a fost ascultată și că în jurul datei de 10 ianuarie va avea loc o nouă discuție. Totodată, Pavel Popescu, român din Norvegia care s-a implicat în acest caz, a spus că Guvernul Cioloș i-a asigurat de colaborare pentru a duce la bun sfârșit acest plan asupra căruia au convenit.

Sursa foto: www.stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii