Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Subprefectul Volcinschi susţine că autorităţile vor face tot posibilul pentru ca referendumul să se deruleze în condiţii optime

ro

13 Jul, 2012 18:06 1733 Marime text
volcinschi.jpg
Subprefectul judeţului Constanţa, Radu Volcinschi, a declarat în contextul şedinţei cu primarii constănţeni de astăzi - eveniment al cărui subiect a fost referendumul legat de demiterea preşedintelui - că este conştient că, pe litoralul românesc, în ziua referendumului va fi aglomeraţie la secţiile de votare, dat fiind faptul că suntem în plin sezon estival. Estimările dau un număr record de turişti, pentru că, în acel weekend, pe litoral au loc mai multe evenimente: Liberty Parade, Stufstock şi concertul lui Jessie J.
Cu toate acestea, subprefectul Volcinschi susţine că autorităţile vor face tot ce le stă în puţinţă pentru ca referendumul să se desfăşoare în condiţii optime. Pentru aceasta, pe litoral vor fi detaşate forţe de ordine din toată ţara. 
La şedinţa de azi au participat, alături de subprefectul Radu Volcinschi, Enache Buşu, directorul Direcţiei Judeţene de Statistică Constanţa, reprezentanţi ai ISU, ai Autorităţii Electorale Permanente, dar şi ai Serviciului de Telecomunicaţii Speciale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii