Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Subiectele la proba de matematică de la Bacalaureat (galerie foto)

ro

01 Jul, 2015 08:44 1123 Marime text
 
Bacalaureatul continuă astăzi cu proba obligatorie a profilului, cazul realului fiind matematica. Subiectele la matematică vor fi publicate imediat ce vor fi disponibile. Subiectele de la proba de matematică de la Bacalaureat 2015 sunt diferite pentru profilele matematica-informatica, tehnologic, ştiinţele naturii şi pedagogic.
Următoarea probă de la Bacalaureat, cea la alegere a profilului, se desfîşoară vineri, 3 iulie. Rezultatele de la examen se afişiează pe 6 iulie, până la ora 12:00, urmând ca in aceeaşi zi să se poată depune contestaţii. Pe 10 iulie se afişiează rezultatele finale de la Bacalaureat 2015.
Premieră la bacalaureat - lucrările scrise ale candidaţilor la bacalaureat vor fi corectate în alte judeţe decât cele în care se susţine examenul, măsura fiind luată, prin ordin de ministru, cu puţin timp înainte de susţinerea probelor. Astfel, potrivit ordinului ministrului Educaţiei din 23 iunie, publicat o zi mai târziu în Monitorul Oficial, în sesiunile examenului de bacalaureat din acest an, evaluarea iniţială a lucrărilor scrise ale candidaţilor dintr-un judeţ sau din municipiul Bucureşti se realizează în alt judeţ, care va fi stabilit de Comisia Naţională de Bacalaureat.
Transportul lucrărilor scrise dintr-un judeţ în cel desemnat şi aducerea lor înapoi, precum şi consemnarea în catalogul electronic a rezultatelor obţinute de candidaţi se fac în conformitate cu procedurile elaborate de Comisia Naţională de Bacalaureat.
Absolvenţii de liceu promovează examenul de bacalaureat dacă îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor; au susţinut toate probele scrise şi au obţinut cel puţin nota 5 la fiecare dintre acestea şi au obţinut cel puţin media 6 la probele scrise.
Media notelor la probele scrise se calculează ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire. Aceasta reprezintă media generală a candidatului la examenul de bacalaureat.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii