Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Studenți constănțeni, în vizită la uzina Dacia dn Mioveni

ro

18 May, 2014 16:31 3784 Marime text
Mai mulți studenți ai Universităţii „Ovidius“ din Constanţa s-au deplasat săptămâna trecută la uzina Dacia din Mioveni.

Tinerii s-au oprit şi la Centrul tehnic Renault Technologie Roumaine de la Titu din Dâmboviţa, unde se testează componentele şi ansamblurile auto concepute în birourile de proiectare Renault din Bucureşti sau din întreaga lume, scrie Adevărul.

Studenții au fost însoțiți de doi profesori universitari din Constanţa -Laurenţiu şi Adriana Manea, care nu sunt la prima astfel de acțiune, care reprezintă, de fapt, o răsplată pentru cei cu rezultate bune la studiu.

În 2010, profesorii susțin că împreună cu studenții au vizitat uzinele Lamborghini, Ferrari, Maserati, Ducati şi Pagani din zona italiană a Bolognei.

Potrivit Adevărul, în excursii participă, sprijiniţi de facultate şi universitate, studenţii cu cele mai bune rezultate din an la învăţătură.

Anul acesta, la Dacia au mers studenţii anului IV studii cu frecvenţă (IF) şi studii cu frecvenţă redusă (IFR) ai specializării „AR” - Autovehicule Rutiere, dar şi cei care sunt înscrişi la studiile de master – „Legislaţie pentru siguranţa transporturilor“, sau „Sisteme şi echipamente navale“.

Sursă foto: stirileprotv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii