Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Studentă de 20 de ani, decedată într-un cumplit accident rutier. Mesaje de condoleanțe transmise pe Facebook. Cum s-a petrecut tragedia (galerie foto)

ro

09 May, 2018 07:22 2240 Marime text
Adeline, o tânără studentă, de 20 de ani, de la Facultatea de Arte din Timișoara, și-a pierdutviața, luni, în timp ce se întorcea de la familia sa, din Arad, informează RomaniaTV.net. 
 
Tânăra de 20 de ani a întors brusc în mijlocul șoselei, la ieșirea din Vinga, mașina ei fiind lovită violent de un alt conducător auto care circula regulamentar din sens opus. Victima era pasionată de fotografie, făcea parte dintr-un cor bisericesc, era studentă la Arte și era foarte apreciată de cei cu care lucra. Adeline avea doar 20 de ani, avea trei frați și făcea parte din corul bisericii. 

 „A plecat prea repede dintre noi (20 de ani) Adeline Bărbătei – o domnișoară care-l iubea pe Dumnezeu și iubea muzica de fanfară, cântând la flaut. Nu te vom uita niciodată prietenă dragă. Dumnezeu să mângâie și să întărească familia îndoliată” - se arată într-un mesaj transmis de Fanfara din Cil pe Facebook..

 
Mașina tinerei arădence rula spre Timișoara. La ieșirea din Vinga, Adeline Bărbătei, care circula în spatele unui camion, a încercat să întoarcă mașina, fără să se asigure și să verifice dacă din sens opus mai vine vreo mașină. Ghinionul a făcut ca exact în acel moment un alt șofer să treacă prin acel loc și să o lovească din plin, în lateral. Impactul a fost fatal. 
 
Celălalt șofer, un tânăr de 34 de ani, din Timișoara, a fost și el grav rănit, fiind preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Județean din Arad. Bărbatul a suferit un traumatism toraco-abdominal, o fractură de claviculă, o fractură de stern și o fractură costală. El rămâne internat în spital la secția de chirurgie. 

RomaniaTV.net. 
Sursa foto: ISU Arad
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii