Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Student al Academiei Mircea cel Bătrân, la Conferinţa Anuală de Relaţii Internaţionale a Academiei Navale a SUA

ro

22 Apr, 2015 08:47 2623 Marime text
Academia Navală Mircea cel Bătrân informează, printr-un comunicat de presă că, în perioada 10 – 16 aprilie 2015, studentul sg.maj. Radu-Emanuel Chişcariu din cadrul Facultăţii de Inginerie Marină din Academia Năvală "Mircea cel Bătrân" a participat la a 55-a Conferinţă Anuală de Relaţii Internaţionale a Academiei Navale a Statelor Unite ale Americii (NAFAC 2015).
 
Participarea la această conferinţă este parte integrantă a procesului de internaţionalizare a Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" şi de pregătire complexă a studenţilor instituţiei.
 
Principalul obiectiv a constat în dezvoltarea procesului de educaţie şi instruire de marină în urma schimbului de informaţii între studenţi şi experţi din domeniile politico-militare şi de specialitatea marină.
 
„Schimbul de experienţă, atât la nivel de studenţi cât şi la nivel instituţional, aduce un plus de valoare învăţământului organizat în academia năvală. Subiectele abordate au fost definite de tematică seminariilor din cadrul conferinţei şi au fost legate de politică externă, relaţiile politico-militare între state, interdependenţă economică şi efectul acesteia asupra suveranităţii statale”, se mai arată în comunicatul citat.

Sursa foto: anmb.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii