Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro DNA îl sperie pe Dan Mihalache, şeful cancelariei prezidenţiale

ro

03 Jan, 2016 19:44 2141 Marime text
Șeful cancelariei prezidențiale, Dan Mihalache, a declarat, în această seară, că începe să se "sperie" când vede dimensiunea corupției din România și că observă o "caracatiţă transpartinică absolut înfiorătoare".

"Era nevoie de asta", a mai spus el despre lupta anticorupție dusă de procurorii DNA, conform stiripesurse.ro

"In ceea ce priveste justitia, presedintele continua sa fie un sprijinitor foarte ferm al luptei anticoruptiei si al institutiilor care joaca un rol in aceasta lupta. Era nevoie de asta, era nevoie de o curatenie a sistemului politic romanesc care a ajuns la un anumit grad de coruptie care devine sufocant inclusiv pentru societate. Ma uit si eu la stiri, cand vad lejeritatea cu care se discuta despre sume la nivel foarte inalt, povesti cu tablouri ascunse in pereti, marturisesc ca incep sa ma sperii si eu si sa inteleg ca era nevoie de lucrul asta.

Dimensiunea fenomenului a devenit inacceptabila si intolerabila, vedem o caracatita transpartinica absolut infioratoare, inclusiv oameni care erau foarte tineri si care promitau sa nu aiba metehnele celor vechi si atunci te gandesti pana la urma ca un anumit tip de innoire in materie de practici e necesar.”, a declarat Dan Mihalache pentru Antena 3, citat de stiripesurse.ro


Articolul integral este disponibil pe stiripesurse.ro
Sursa: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii