Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știripesurse.ro Alina Bica dă cărțile pe față și amenință

ro

29 Jan, 2015 21:46 1735 Marime text
Alina Bica s-a săturat să stea după gratii și e gata să dea cărțile pe față. Fosta șefă a DIICOT amenință că va prezenta un document exploziv, care va schimba tot dosarul în care este acuzată, informează stiripesurse.ro. Anunțul a fost făcut prin intermediul avocatei sale, iar data prezentării lui va fi 6 februarie.

„Documentul poate schimba cursul dosarului. Îl poate schimba radical chiar şi am această speranţă, că acest document va lămuri foarte multe lucruri. Doamna Bica nu va face niciun denunţ niciodată, pentru că nu are despre cine să vorbească, doamna Bica nu este scriitoare. Este vorba de un document probatoriu referitor la aspecte foarte importante din dosarul în care nu numai dânsa, ci şi ceilalţi inculpaţi, sunt încarceraţi. Va duce la aflarea adevărului, ajută foarte mult, într-o proporţie foarte mare", a anunţat apărătoarea Alinei Bica, astăzi, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, notează stiripesurse.ro.

Avocata a mai vorbit de „nişte presiuni care se pun din toate părţile şi atunci e bine să fie prezentat acest document la termen".

Citește integral pe stiripesurse.ro.


Sursa: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii